ویزای کشور آفریقای جنوبی

ویزای کشور آفریقای جنوبی

مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی *کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی. الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه...
اخذ ویزای انگلستان + مدارک مورد نیاز سفارت

اخذ ویزای انگلستان + مدارک مورد نیاز سفارت

مدارک مورد نیاز سفارت انگلستان کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه 1 ) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامههای قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) داشتن دو...

ویزای کشور فنلاند

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است 2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک حداکثر برای 6 ماه...
اخذ ویزای چین

اخذ ویزای چین

مدارک مورد نیاز سفارت چین 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی    الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.    ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 2) 3 قطعه عکس 4*6 رنگی و 3 قطعه عکس 4*3 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو،...
اخذ ویزای ایران

اخذ ویزای ایران

     مدارک و مشخصات لازم میهمان: تصویر رنگی صفحه اول گذرنامه وضعیت تاهل نام پدر کشور و شهر محل تولد تابعیت قبلی و تابعیت فعلی نام جد (فقط برای اتباع عرب) محل صدور گذرنامه (نام شهر) شغل سمت نام مؤسسه یا شرکت موضوع فعالیت تعداد سفرهایی که تا کنون به ایران داشته است...
اخذ ویزای استرالیا

اخذ ویزای استرالیا

مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا * کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه. 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامههای قبلی. الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد. 2) 2...
اخذ ویزای اوکراین

اخذ ویزای اوکراین

  مدارک لازم: اصل گذرنامه با ۷ ماه اعتبار ۲ قطعه عکس رزرو هتل اصل بلیط پرینت مانده حساب بانکی ۸،۰۰۰،۰۰ تومان + چک ضمانت به مبلغ ۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان ۷ روزه توریستی                                    ۱۴ روز توریستی              ۱۵ روز کاری ۱ ماهه توریستی ۳ ماه تجاری ۶...
اخذ ویزای آمریکا

اخذ ویزای آمریکا

  قدم اول: تمام متقاضیان ملزم به تکمیل فرم DS-160 هستند. برای تکمیل فرم DS-160 به یک قطعه عکس دیجیتالی که حجم آن کم تر از یک مگابایت باشد نیاز دارید. اگرچه متقاضان عکس خود را در این مرحله آپلود می کنند اما همچنان از متقاضیان درخواست می شود تا یک قطعه عکس برای روز...
اخذ ویزای برزیل

اخذ ویزای برزیل

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل *کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی. الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر...
اخذ ویزای هنگ کنگ

اخذ ویزای هنگ کنگ

  مدارک لازم: اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار اسکن شناسنامه گواهی اشتغال به کار ترجمه شده 2 قطعه عکس 3×4 پرینت بانکی 3 ماهه هنگ کنک 1 ماهه 30 روز کاری 320 دلار  ...
اخذ ویزای چک

اخذ ویزای چک

    مدارک لازم : *اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. *اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ). * فتوکپی از صفحات 1-5 گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا… *اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر. *تکمیل...
اخذ ویزای اتریش

اخذ ویزای اتریش

    مدارک لازم : * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. *فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات 2و 3و 4 در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی *تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل. *مدارک همراه مسافر برای ارائه به سفارت. *یک قطعه...
اخذ ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند

     مدارک لازم :  عکس ها نباید اسکن شده باشند.   فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.   اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.   تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.   اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده ویا پرینت پروازی.   اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با...
اخذ ویزای مجارستان

اخذ ویزای مجارستان

    مدارک لازم : * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. *هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد. *لطفاً از ثبت نام مسافرینی که اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید. *اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ) *فتوکپی از...
اخذ ویزای اسلوونی

اخذ ویزای اسلوونی

    مدارک لازم : *اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. * لطفاً از ثبت نام مسافرینی که اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید. * اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ) * فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی شنگن...
اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

    مدارک لازم :  * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. * تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل.  * فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات 2و 3و 4 در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی. * معرفی نامه خطاب به اتاق بازرگانی ایران و...
اخذ ویزای شنگن

اخذ ویزای شنگن

    مدارک لازم : تکمیل فرم مشخصات فردی فتو کپی شناسنامه از صفحات 1 و 2.  اصل و فتوکپی کارت ملی. ارائه ضمانت بازگشت الزامی است. اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ) برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.  2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به...
اخذ ویزای کنیا

اخذ ویزای کنیا

  مدارک لازم: اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار 2 قطعه عکس 3×4 ترجعه گواهی اشتغال به کار فرم مشخصات فردی کنیا 1 ماهه 7 روز کاری 100 دلار  ...
اخذ ویزای آفریقای جنوبی

اخذ ویزای آفریقای جنوبی

  اصل گذرنامه(۶ ماه اعتبار) همراه با امضای دارنده در صفحه ۲ پاسپورتهای جدید ۳ قطعه عکس(۳٫۵*۴٫۵) رنگی- تمام رخ با زمینه روشن آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقیق کارمندان بخش دولتی :ترجمه اخرین حکم کار گزینی کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار برای...
اخذ ویزای سنگاپور

اخذ ویزای سنگاپور

    مدارک لازم : اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور یک قطعه عکس 4×3، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک اسکن گذرنامه فرم مشخصات شناسنامه 2 ماه                        14 روز کاری 2 ماه تحویل ایران       14...
اخذ ویزای امارات

اخذ ویزای امارات

    اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور یک قطعه عکس 4 x 3 رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک 14 روز عادی           7 روز کاری 14 روز فوری          3-2 روز کاری تماس با آژانس   ...
اخذ ویزای هلند

اخذ ویزای هلند

  مدارک لازم : * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. *فتوکپی از صفحات 1-9 (گذرنامه های قبلی) یا 1-5 (گذرنامه های جدید) و ویزاهای 3سال گذشته. *فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتباری گذرنامه برای بخش فروش. *اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر. *برای...
اخذ ویزای هندوستان

اخذ ویزای هندوستان

    مدارک لازم :  اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور. هر مسافر باید گذرنامه جداگانه داشته باشد. ( حتی نوزادان ) فتوکپی گذرنامه از صفحات 1 الی 9 و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، … و کشور مورد تقاضا در 5...
اخذ ویزای آذربایجان (باکو)

اخذ ویزای آذربایجان (باکو)

  آذربایجان (باکو) 1 ماهه توریستی عادی 3 روز کاری اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار 1 قطعه عکس 1 ماهه توریستی فوری 1 روز کاری 90 روز دبل 3 روز کاری 90 روز سینگل 3 روز کاری ترانزیت دبل 3 روز کاری ترانزیت سینگل 3 روز کاری اساله تجاری 90 روز اقامت 7 روز...
اخذ ویزای روسیه

اخذ ویزای روسیه

  مدارک لازم : • اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. •1قطعه عکس • ذکر شغل و آدرس کامل • بلیت رفت و برگشت ok شده (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر می گردد) • جهت ویزای تجاری 1ساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه میباشد.   روسیه توریستی به مدت...
سفارت کشورهای خارجی در ایران

سفارت کشورهای خارجی در ایران

• آرژانتین ۸۸۷۱۸۲۹۴ میدان آفریقا – ساختمان آلیـتالیا   • آلمان ۳۳۱۱۴۱۱۱-۴ خیابان فردوسی ، روبروی بانک مرکزی   • آذربایجان ۲۲۲۱۲۵۵۴ خیابان ملک   • اردن هاشمی ۸۸۰۸۸۳۵۶ خیابان بخارست ، شماره ۸   • ارمنستان ۶۶۷۰۴۸۳۸ خیابان انقلاب ، خیابان رازی ، خیابان...
رومینگ همراه اول و ایرانسل

رومینگ همراه اول و ایرانسل

معرفی سرویس ‎‎‎‎رومینگ بین الملل سرویسی که به مشترکان تلفن همراه اجازه می دهدتا از سیم کارت خود با همان شماره ، در شبکه های مخابرات کشورهای طرف قرار داد نیز استفاده کنند. (سرویس رومینگ بین الملل بعنوان یک توانایی برای مشترک تلفن همراه جهت ارسال و دریافت صوت و دیتا و...
مدارک لازم برای صدور گذرنامه

مدارک لازم برای صدور گذرنامه

  1-تهیه فرم و پوشه گذرنامه وارائه دو برگ رسید ( اداره پست) 2- حضور متقاضی الزامی است 3- اصل و کپی کارت ملی یا کارت موقت یا تائیدیه از ثبت احوال 4- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه 5- همراه داشتن کد پستی ده رقمی و آدرس کامل 6- فیشهای بانک ملی به شماره حساب...
لوازم ضروری سفر

لوازم ضروری سفر

    1- پاسپورت 2- مقداری دلار(بهتر است مقداری پول رایج کشور مقصد را نیز همراه داشته باشید) 3- بلیت سفر و ویزا و واچر هتل 4- مقداری پول رایج برای خروجی فرودگاه 5- دوربین عکاسی و فیلمبرداری 6- شارژر دوربین عکاسی و فیلمبرداری 7- تبدیل برق سه شاخه به دوشاخه 8- کرم ضد...